Particulier kitwerk

Home » Kitranden vervangen

Uw kitranden thuis professioneel laten vervangen

Wilt u de kitranden bij u thuis laten vervangen? De “kleinere” opdrachten bij u thuis zijn voor De Jager Kitwerken net zo belangrijk. Ook het vervangen van kitranden bij u thuis verdient de juiste aandacht.

Uw oude kitranden laten verwijderen en vervangen

Als u uw kitranden of ander kitwerk wilt laten vervangen, laat dit dan doen door De Jager Kitwerken uit Zwijndrecht. Dit heeft namelijk een groot voordeel: de badkamer is binnen 24 uur weer gebruiksklaar. Door onze ervaring zijn we in staat u andere oplossingen aan te dragen als het kitwerk vervangen alleen niet voldoende blijkt te zijn. We plaatsen bijvoorbeeld ook brugvoegen en dilatatievoegen, zodat de voegen extra stevig en vochtbestendig zijn.

Laat beschimmelde kitranden vervangen

Beschimmelde kitvoegen in uw badkamer of lelijke kitranden op het toilet zorgen voor een verouderde en onfrisse aanblik. Schimmels ontstaan door een verkeerde keuze voor kit, slecht ventileren, oude zeepresten en/of verkeerd schoonmaken. De enige oplossing na schimmelvorming is het vervangen van de kitvoegen. U kunt dan bijvoorbeeld dilatatievoegen laten plaatsen, die goed bestand zijn tegen vocht en temperatuurwisselingen. Het laten vervangen van kitwerk maakt een wereld van verschil, uw badkamer toont direct fris.

Kitvoegen voor een nieuwe badkamer, een nieuw toilet of nieuwe keuken

Voor het afkitten van een badkamer of vloer neemt u direct contact op. Door het uit te laten voeren door ons kan dit u veel tijd en ellende besparen. Geen vieze flarden siliconenkit over uw nieuw tegelwerk. Geen lekkages in de badkamer, maar gewoon strak kitwerk. Dit door de juiste applicatie en juiste keuze van de siliconenkit. Strakke kitvoegen zijn echt de ‘finishing touch’.

Voorkom lekkages door niet te “goed” schoon te maken!

Voor al het nieuwe kitwerk geven we het advies geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken, niet te schrobben of het met een schuurspons te belasten. Er ontstaat de kans dat u de kitnaden beschadigt of dat u deze lostrekt. Hierdoor kan er vocht achter de kitnaden komen. Zo krijgen schimmels de kans zicht te ontwikkelen. Het onderhoud van de kitnaden begint met goede ventilatie van de ruimte zelf. Kitvoegen met een zachte doek af te doen na gebruik is een pré. Dit is de beste manier om uw kitranden in goede staat te houden, zodat deze niet vervangen hoeven te worden.

Controleer het kitwerk en laat het zo nodig vervangen

Neem af en toe de tijd om het kitwerk na te kijken. Check zeker de siliconenkit rondom de natte hoeken van uw badkamer. Als u scheuren of beschadigingen tegenkomt, laat uw kitranden dan direct vervangen. Lekkages ziet u vaak pas later, nadat het water ver doorgedrongen is. Dan moet er vaak meer vervangen worden dan alleen uw kitwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 078-6101026.

kitvoegen vervangen
badkamer kitten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Particulier kitwerk

De “kleinere” opdrachten bij u thuis zijn voor De Jager Kitwerken net zo belangrijk. Ook deze kitvoegen verdienen de juiste aandacht.

Wij verwijderen en vervangen uw oude kitvoegen.

De badkamer is binnen 24-uur weer gebruiksklaar. Door onze ervaring zijn wij in staat u andere oplossingen aan te dragen als het kitwerk vervangen alleen niet voldoende blijkt te zijn.

Beschimmelde kitvoegen

Beschimmelde kitvoegen in uw badkamer zorgen voor een verouderde en onfrisse aanblik. Schimmels ontstaan door verkeerde keuze kit, slecht ventileren, oude zeepresten en/of verkeerd schoonmaken. De enige oplossing na schimmelvorming is het vervangen van de kitvoegen.

Nieuw kitwerk maakt een wereld van verschil, uw badkamer toont direct fris.

Kitvoegen voor een nieuwe badkamer, toilet of keuken

Voor het afkitten van een badkamer kunt u direct contact opnemen. Door het uit te laten voeren door ons kan dit u veel tijd en ellende besparen. Geen vieze flarden siliconen kit over uw nieuw tegelwerk. Geen lekkages in de badkamer maar gewoon strakkitwerk. Dit door de juiste applicatie en juiste keuze van de siliconen kit. Strakke kitvoegen zijn echt de ‘finishing touch’.

Voorkom lekkages door niet te “goed” schoon te maken!

Voor al het nieuwe kitwerk geven wij het advies geen agressieve schoonmaak middelen te gebruiken. Niet te schrobben of met een schuurspons te belasten. Er ontstaat de kans dat u de kitnaden beschadigt of minimaal lostrekt. Hierdoor kan er vocht achter de kitnaden komen. Zo krijgen schimmels een kans. Het onderhoud van de kitnaden begint met goede ventilatie van de ruimte zelf. Kitvoegen met een zachte doek af te doen na gebruik is een pré. Dit is de beste manier om uw kitvoegen in goede staat te houden.

Neem af en toe de tijd om het kitwerk na te kijken. Check zeker de siliconen kit rondom de natte hoeken van uw badkamer. Als u scheuren of beschadigingen tegenkomt laat het direct vervangen. Lekkages ziet u vaak pas later nadat het water ver doorgedrongen is.Dan moet er vaak meer opgeknapt worden dan alleen uw kitwerk.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u een kitwerk specialist nodig?