Brugvoegen

Z

VCA-gecertificeerd

Alle mogelijke constructies

Intern opgeleide kitters

Home » Kitnaad vervangen

Moet er in of om uw huis een kitnaad vervangen worden? Voor de veiligheid wordt er altijd een kitnaad geplaatst tussen de betonplaten van bijvoorbeeld een galerij, maar ook in de badkamer worden ze gebruikt om vochtproblemen te voorkomen. Waar er ook een kitnaad vervangen moet worden, De Jager Kitwerken, dé specialist uit Zwijndrecht, lost het graag voor u op. Deze kitnaden worden altijd vakkundig vervangen, of dat nu in zijn geheel of gedeeltelijk moet. Als er slechts gedeeltelijk een kitnaad vervangen moet worden, dan wordt dit ook op een professionele manier opgelost.

Gedeeltelijk een kitnaad laten vervangen

Als er gedeeltelijk een kitnaad vervangen moet worden, dan moet er extra op de details gelet worden. Zo is het belangrijk dat de vervangen kitnaad dezelfde kleur krijgt als de al bestaande kitnaad. Daarom gebruiken onze ervaren specialisten allerlei verschillende soorten kit. De kit is namelijk te gebruiken in verschillende kleuren. Op deze manier bent u verzekerd van een strak resultaat, ook als u de kitnaad deels laat vervangen. Onze ervaren specialisten werken in de gehele regio rondom Zwijndrecht, bijvoorbeeld in Dordrecht, Rotterdam of Breda en in vele andere plaatsen in heel Nederland.

Bespreek met ons alle mogelijkheden

Moet er een kitnaad vervangen worden in of om uw huis of (bedrijfs)pand? Bespreek met ons de mogelijkheden, zodat we kunnen bepalen hoe we u het best kunnen helpen. Bekijk ook de projecten die we in het verleden op een vakkundige manier hebben uitgevoerd. Bent u geïnteresseerd geraakt? Bel dan naar 078-6101026.

brugvoegen dilatatievoegen
brugvoegen kwaliteit de jager kitwerken
brugvoegen aanbrengen

Wellicht ook interessant

Neem vrijblijvend contact op!

Vult u hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.