Brugvoegen

Z

VCA-gecertificeerd

Alle mogelijke constructies

Intern opgeleide kitters

Home » Vloer afkitten

Een vloer laten afkitten zorgt voor een keurig resultaat. Daarnaast biedt het nog meer voordelen. Als u de kitranden tussen bijvoorbeeld vloertegels laat vervangen door De Jager Kitwerken uit Zwijndrecht, dan kan er geen vuil tussen de aangetaste kitranden komen. Daarnaast voorkomt het netjes laten afkitten van de vloer dat de tegels los komen te zitten. Hierdoor worden valpartijen voorkomen en het geheel ziet er netter uit.

De vloer in verschillende ruimten laten afkitten

Wanneer u een vloer wilt laten afkitten, dan is het belangrijk u te realiseren waar de vloer zich bevindt. Het maakt namelijk nogal een verschil of de vloer zich in de keuken of badkamer bevindt. In vochtige ruimtes, zoals de badkamer of het toilet, is het bijvoorbeeld belangrijk vochtbestendige kit te gebruiken. Als u het helemaal goed wilt aanpakken, dan is het handig om dilatatievoegen te gebruiken. Deze worden gemaakt met kit dat uitzet bij warmte en krimpt bij kou. Als u de vloer laat afkitten met dilatatievoegen, dan beschadigt de vloer gegarandeerd niet.

Bel ons voor het beste advies

Moet uw vloer nodig afgekit worden, schakel dan onze specialisten in. Wanneer u telefonisch contact opneemt met onze specialisten, voorzien zij u graag van persoonlijk advies. Dit kan door telefonisch contact op te nemen via 078-6101026. Onze experts staan graag voor u klaar.

brugvoegen dilatatievoegen
brugvoegen kwaliteit de jager kitwerken
brugvoegen aanbrengen

Wellicht ook interessant

Neem vrijblijvend contact op!

Vult u hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.