Brugvoegen

Z

VCA-gecertificeerd

Alle mogelijke constructies

Intern opgeleide kitters

Home » Toilet afkitten

Zijn de voegen en kitranden bij uw toilet beschadigd, laat deze dan zo snel mogelijk opnieuw afkitten. Wanneer u hier te lang mee wacht, kan uw toilet namelijk gaan lekken, wat nog meer schade veroorzaakt. Wanneer u het afkitten van het toilet overlaat aan de ervaren specialisten van De Jager Kitwerken in Zwijndrecht, voorkomt u meer problemen. Daarnaast moet de kit waterbestendig zijn.

Laat het toilet deels of geheel opnieuw afkitten

Als u De Jager Kitwerken inschakelt, dan kunt u ervan uitgaan dat men professioneel werk aflevert. de juiste kit gebruikt. Deze kit is altijd bestand tegen vocht, en is schimmelwerend. Daarnaast is deze kit verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor past de kit altijd bij uw sanitair en tegels. Moet de kit slechts deels deels vervangen worden? Dan past de nieuwe kit perfect bij de bestaande, omdat we altijd wel de juist kleur hebben.

Vraag om naar alle mogelijkheden

Behalve voor het afkitten van het toilet, schakelt u ons ook in voor het vervangen van voegen of vocht- en waterbestendige kitnaden in de badkamer . Op deze manier zijn de voegen bestand tegen temperatuurwisselingen en veranderingen in de luchtvochtigheid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en waar u op moet letten bij het laten afkitten van het toilet? Bel dan naar 078-6101026 en we adviseren u graag.

brugvoegen dilatatievoegen
brugvoegen kwaliteit de jager kitwerken
brugvoegen aanbrengen

Wellicht ook interessant

Neem vrijblijvend contact op!

Vult u hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.