Kitspecialist

Z

VCA-gecertificeerd

Alle mogelijke constructies

Intern opgeleide kitters

Home » Kitspecialist

Kitspecialist

De Jager Kitwerken uit Zwijndrecht is dé kitspecialist in de gehele Randstad. Wij weten alles van kitten en voegen en van het belang van professioneel vakwerk op dit gebied. Goed kitwerk is steviger, schoner en netter en zorgt voor veel minder problemen op de lange termijn. Voor kitwerk van alle soorten en maten kunt u dan ook beste een kitwerkspecialist inschakelen. Wij hebben jaren ervaring met het plaatsen van voegen en het gebruiken van het juiste materiaal om te kitten.

Dé kitspecialist voor al uw kitwerk

Goed kitwerk herkent u meteen. Dat wilt u ook hebben! Wij hebben de kennis, ervaring en de motivatie om ieder project op een bevredigende manier uit te voeren. Daardoor leveren wij gegarandeerd vakwerk bij u af. Of het nu gaat om kleine klusjes voor particulieren of grote projecten voor een zakelijke klant. Hierbij kunt u denken aan het uitvoeren van onderhoud voor VvE’s of werk aan grote constructieprojecten of het afkitten van een vloer. Wij kunnen ons dan ook met trots de kitspecialist van de regio noemen.

Vraag ons om advies

Heeft u interesse in de diensten van ons kitbedrijf en heeft u een kitwerk of voegwerk dat uitgevoerd moet worden? Als u zoekt naar een kitspecialist, neem dan contact met ons op via 078-6101026 of het via het contactformulier op onze website. Wij nemen doorgaans twee werkdagen de tijd om te reageren op uw vragen of verzoeken en brengen vrijblijvend advies uit over uw opdracht.

kit_sanitair

Wellicht ook interessant

Neem vrijblijvend contact op!

Vult u hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.

De Jager Kitwerken