Kitspecialist

Z

VCA-gecertificeerd

Alle mogelijke constructies

Intern opgeleide kitters

Home » Kitspecialist

De Jager Kitwerken is de kitspecialist in de regio Den Haag, Rotterdam en Breda. Wij weten alles van kitten en voegen, en van het belang van professioneel vakwerk op dit gebied. Goed kitwerk en voegwerk is steviger, schoner en netter, en zorgt voor veel minder problemen op de lange termijn. Voor kitwerk van alle soorten en maten kunt u dan ook beste een kitwerkspecialist inschakelen. Wij hebben jaren ervaring met het plaatsen van voegen en het gebruiken van het juiste materiaal om te kitten. Daardoor leveren wij gegarandeerd vakwerk bij u af. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op, en vraag naar de mogelijkheden.

De kitspecialist in de regio Zwijndrecht

Goed kitwerk herkent u meteen. Dat wilt u ook hebben. De Jager Kitwerken heeft de kennis, de ervaring en de motivatie om ieder project op een bevredigende manier uit te voeren – of het nu gaat om kleine klusjes voor particulieren of grote projecten voor een zakelijke klant, zoals het uitvoeren van onderhoud voor VvE’s of werk aan grote constructieprojecten. Wij kunnen ons dan ook met trots de kitspecialist van de regio noemen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies

Heeft u interesse in onze diensten, en heeft u een kitwerk of voegwerk dat uitgevoerd moet worden? Als u zoekt naar een kitspecialist, neem dan contact met ons op via 078-6101026. Dat kan via het contactformulier op onze website. Wij nemen uiterlijk  2 werkdagen de tijd om te reageren op uw vragen of verzoeken, en brengen vrijblijvend advies uit over uw opdracht.

 

kit_sanitair

Neem vrijblijvend contact op!

Vult u hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.