Kitbedrijf Breda

Z

VCA-gecertificeerd

Alle mogelijke constructies

Intern opgeleide kitters

Home » Kitbedrijf Breda

Op zoek naar een kitbedrijf in de omgeving van Breda, voor particuliere of zakelijke klussen? De Jager Kitwerken is een gespecialiseerd kit- en voegwerkenbedrijf uit Zwijndrecht, en staat voor u klaar om al uw voegen netjes te plaatsen en af te kitten. Of het nu gaat om het opknappen van de douche of badkamer in uw huis, of om het uitvoeren van een groot project, zoals het plaatsen van voegen in grote constructies als bruggen: hoe klein, groot of complex de opdracht ook is, wij komen graag bij u langs om vakwerk af te leveren. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Een allround kitbedrijf uit de omgeving van Breda

Vanuit onze locatie in Zwijndrecht werken de vakmensen van De Jager Kitwerken in de hele regio Den Haag/Rotterdam/Breda. Met ons professionele kitwerk maakt u de badkamer of keuken weer helemaal spik en span; maar ook voor het plaatsen van brugvoegen in een betonnen vloer, of het plaatsen of onderhouden van dilatatievoegen in buitenwerken draaien wij onze hand niet om. Dankzij de vele jaren ervaring en het gebruik van de juiste materialen, kunnen wij met zekerheid zeggen dat we het beste kitbedrijf in Breda en omgeving zijn.

Vraag een offerte aan

Mooi kitwerk is belangrijker dan u wellicht denkt. Het is essentieel voor duurzame constructies, en kan veel problemen helpen voorkomen. Heeft u behoefte aan onze diensten, en zoekt u een kitbedrijf in Breda en omstreken? Wij komen graag bij u langs om vakwerk af te leveren. Neem contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen, en we reageren binnen twee werkdagen op uw aanvraag. Natuurlijk mag u ons ook bellen via 078-6101026.

badkamer-kitten-dordrecht-saniglobe

Neem vrijblijvend contact op!

Vult u hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.