Kitbedrijf Breda

Z

VCA-gecertificeerd

Alle mogelijke constructies

Intern opgeleide kitters

Home » Kitbedrijf Breda

Bent u op zoek naar een kitbedrijf in de omgeving van Breda, voor particuliere of zakelijke klussen? De Jager Kitwerken is een gespecialiseerd kitbedrijf uit Zwijndrecht en staat voor u klaar om al uw voegen netjes te plaatsen en af te kitten. Of het nu gaat om het opknappen van de douche of badkamer in uw huis of om het uitvoeren van een groot project, zoals het plaatsen van voegen in grote constructies als bruggen; wij komen graag bij u langs om vakwerk af te leveren. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Een allround kitbedrijf uit de omgeving van Breda

Vanuit onze locatie in Zwijndrecht werken de vakmensen van De Jager Kitwerken in de hele regio Den Haag/Rotterdam/Breda. Met ons professionele kitwerk maakt u de badkamer of keuken weer helemaal spic en span. Ook voor het plaatsen van brugvoegen of het plaatsen en onderhouden van dilatatievoegen draaien wij onze hand niet om. Dankzij de vele jaren ervaring en het gebruik van de juiste materialen, kunnen wij met zekerheid zeggen dat we het beste kitbedrijf in Breda en omgeving zijn.

Vraag een offerte aan

Kwalitatief kitwerk is belangrijker dan u wellicht denkt. Het is essentieel voor stevige constructies en kan veel problemen helpen voorkomen. Heeft u behoefte aan onze diensten en zoekt u een kitbedrijf in Breda en omstreken? Wij komen graag bij u langs om vakwerk af te leveren. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen en we reageren binnen twee werkdagen op uw aanvraag. Natuurlijk mag u ons ook bellen via 078-6101026.

badkamer-kitten-dordrecht-saniglobe

Neem vrijblijvend contact op!

Vult u hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.