Kitbedrijf Dordrecht

Z

VCA-gecertificeerd

Alle mogelijke constructies

Intern opgeleide kitters

Home » Kitbedrijf Dordrecht

Zoekt u een kitbedrijf in de omgeving van Dordrecht, voor particuliere of zakelijke opdrachten? De Jager Kitwerken staat paraat om uw kitwerk te verzorgen. Met jarenlange ervaring en kennis van de juiste materialen en technieken is geen opdracht ons te complex of lastig. Maar ook voor kleinere particuliere klussen, zoals het opknappen van voegwerk in de badkamer, staan we klaar om vakwerk te leveren. Als u zoekt naar een kitbedrijf in de omgeving van Dordrecht, neem dan contact met ons op. Wij leveren precies wat u nodig heeft.

Kitbedrijf in de omgeving van Dordrecht gezocht?

Goed kitwerk is van essentieel belang. Dat weten wij, als professionele kitters, als geen ander. Vanuit onze locatie in Zwijndrecht bedienen wij de hele regio Breda, Den Haag en Rotterdam. Ook in Dordrecht is De Jager Kitwerken actief. Onze medewerkers komen dus graag naar u toe om uw kitwerk te verzorgen. Wij bieden vakwerk op maat, voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitvoeren van onderhoud voor grote VvE’s. Graag overleggen we met u over de verschillende oplossingen die wij kunnen bieden op het gebied van kitwerk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zoekt u naar een kitbedrijf nabij Dordrecht en bent u benieuwd naar de prijzen van ons vakmanschap? Bel ons dan via 078-6101026 of vul het contactformulier in. We brengen vervolgens een geheel op maat gemaakte offerte voor u uit. Als u ons een bericht stuurt, reageren wij altijd binnen 48 uur. Wij leveren alles wat u nodig heeft op het gebied van kitten!

architecture-building-contemporary-1634577

Neem vrijblijvend contact op!

Vult u hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.