Brugvoegen

Z

VCA-gecertificeerd

Alle mogelijke constructies

Intern opgeleide kitters

Home » Brugvoegen

Brugvoegen zijn een oplossing voor voegen die zwaar belast worden, zoals in betonnen vloeren. Zijn die platen groot en is er veel thermische werking? Dan kan een brugvoeg een uitkomst bieden. Door de beweging van de vloerplaten te stabiliseren en waterdicht af te sluiten, kunnen er geen vochtproblemen optreden. De brugvoegen van De Jager Kitwerken uit Zwijndrecht zijn ijzersterk en zijn niet erg opvallend, omdat onze specialisten altijd gebruik maken van kit in niet-opvallende kleuren.

Het plaatsen van brugvoegen

Niet iedereen kan een brugvoeg plaatsen; daarvoor moet een specialist worden ingezet. De Jager Kitwerken heeft veel ervaring het met implementeren van deze speciale voegen. Dat doen we bijvoorbeeld als er speciale eisen gesteld worden of noodzakelijk zijn aan de huidige situatie van de constructie. Wij adviseren onze klanten over de noodzaak van brugvoegen en luisteren goed naar uw wensen en eisen, waardoor het plaatsen van de flexibele voegen snel en efficiënt kan verlopen.

Neem contact met ons op voor professioneel kitwerk

Heeft u problemen met terugkomende lekkages op uw galerijen? Komen de traditionele voegen iedere keer los? Dan kunnen brugvoegen de juiste lange termijn oplossing zijn! Heeft u andere oplossingen nodig in de vorm van flexibele voegen of professioneel kitwerk? Dan kunt u het best een specialist in de arm nemen. Maak een afspraak door te bellen naar 078-6101026 of door het contactformulier op onze website in te vullen. Samen met u kijken we naar de verschillende mogelijkheden en naar de voordelen die het gebruik van brugvoegen met zich meebrengt.

brugvoegen dilatatievoegen
brugvoegen kwaliteit de jager kitwerken
brugvoegen aanbrengen

Wellicht ook interessant

Neem vrijblijvend contact op!

Vult u hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.