Brugvoegen

Z

VCA-gecertificeerd

Alle mogelijke constructies

Intern opgeleide kitters

Home » Brugvoegen

Brugvoegen zijn een oplossing voor zwaarbelaste voegen, zoals in betonnen vloeren. Zijn die platen groot, en is er veel thermische werking, dan kan een brugvoeg een uitkomst bieden. Door de beweging van de vloerplaten te stabiliseren en waterdicht af te sluiten, kunnen er geen vochtproblemen optreden. Brugvoegen van De Jager Kitwerken zijn ijzersterk en zijn, door gebruik te maken van de juiste kleuren, niet erg opvallend. Heeft u interesse in het laten plaatsen van brugvoegen door een specialistisch bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Het plaatsen van brugvoegen

Niet iedereen kan een brugvoeg plaatsen: daarvoor moet een specialist worden ingezet. De Jager Kitwerken heeft veel ervaring het met implementeren van deze speciale voegen. Dat doen we bijvoorbeeld als de vloer veel belast wordt, of als er speciale eisen gesteld worden aan de vochtdichtheid van vloeren (in de chemische industrie, bijvoorbeeld). Wij adviseren onze klanten over de noodzaak van brugvoegen en luisteren goed naar uw wensen en eisen, waardoor het plaatsen van de voegwerken snel en efficiënt kan verlopen.

Neem contact met ons op voor professioneel voegwerk

Wilt u een vloer laten plaatsen, en stelt u speciale eisen aan de stevigheid of vochtbestendigheid van die vloer? Dan kunt u het best een specialist in de hand nemen. Afspraak maken? Dat kan door te bellen naar 078-6101026 of door het contactformulier op onze website in te vullen. Samen met u kijken we naar de verschillende mogelijkheden en naar de voordelen die het gebruiken van een brugvoeg met zich meeneemt.

brugvoegen dilatatievoegen
brugvoegen kwaliteit de jager kitwerken
brugvoegen aanbrengen

Neem vrijblijvend contact op!

Vult u hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.