Brugvoegen

Z

VCA-gecertificeerd

Alle mogelijke constructies

Intern opgeleide kitters

Home » Badkamerkit vervangen

Is uw badkamerkit beschadigd of vies geworden door vocht, dan moet deze nodig vervangen worden. Schakel dan De Jager Kitwerken uit Zwijndrecht in om uw badkamer opnieuw te laten kitten.. Wilt u de badkamerkit deels laten vervangen? Of wilt u de kit compleet laten vervangen? U kunt dan de badkamer in dezelfde kleur opnieuw laten kitten  of een andere kleur. Zo kunt u kiezen voor dezelfde kleur als uw tegels, voor een strak resultaat.

Laat uw badkamerkit vervangen door bijzondere kitsoorten

Bij De Jager Kitwerken kunt u niet alleen terecht voor standaard voegen en kitsoorten voor het opnieuw laten kitten van uw badkamer, maar u kunt ook dilatatievoegen laten plaatsen. Deze voegen zijn speciaal voor badkamers, omdat ze perfect reageren op vocht en op temperatuurwisselingen. Door vocht en temperatuurverhogingen zetten voegen namelijk een klein beetje uit. Als de voegen weer opdrogen en de temperatuur weer daalt, krimpen de voegen weer. Wanneer er geen dilatatievoegen gebruikt worden, ontstaan er beschadigingen aan de voegen. Wij zijn hiervoor dé specialist Daarom is het belangrijk om uw badkamer opnieuw te laten kitten door De Jager Kitwerken.

Bel ons om een afspraak te maken

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij het vervangen van uw badkamerkit? Bel ons wanneer u uw badkamer opnieuw wilt laten kitten. We bekijken dan samen met u hoe we u het best kunnen helpen. Maak daarom een afspraak bij ons U bereikt ons door te bellen naar 078-6101026. Onze experts staan graag voor u klaar.

brugvoegen dilatatievoegen
brugvoegen kwaliteit de jager kitwerken
brugvoegen aanbrengen

Wellicht ook interessant

Neem vrijblijvend contact op!

Vult u hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.