Dilatatievoegen vervangen

Z

VCA-gecertificeerd

Alle mogelijke constructies

Intern opgeleide kitters

Home » Dilatatievoegen vervangen

Dilatatievoegen vervangen is een klus voor de specialist. Heeft u oude dilatatievoegen die niet voldoende flexibel zijn, die scheuren vertonen of loslaten? Dan is het hoog tijd om een professioneel bedrijf in te huren om de dilatatievoegen te vervangen en vervolgschade te voorkomen. De Jager Kitwerken werkt vanuit Zwijndrecht in de regio Rotterdam en Den Haag en heeft veel ervaring met het plaatsen en vervangen van verschillende soorten kitwerk en flexibele voegen. Vermoedt u dat uw voegen aan vervanging toe zijn? Neem dan contact met ons op.

Wanneer moet u dilatatievoegen vervangen?

Dilatatievoegen zijn – het woord zegt het al – een soort voegen die speciaal bedoeld zijn voor materialen die veel uitzetten en weer inkrimpen. Die werking in materialen is vaak het gevolg van veranderende temperaturen of weersomstandigheden. Het aanbrengen van deze kitvoegen gebeurt door vakmensen. De voegen moeten grondig schoongemaakt worden, voordat de dilataties goed kunnen worden gekit. Door met de juiste materialen en kitsoorten te werken, worden de kitvoegen zo gemaakt dat ze tegen de meeste duw- en trekkrachten zijn bestand.

Onze specialisten staan voor u klaar!

Wilt u dilatatievoegen in metselwerk of betonnen elementen vervangen of wilt u bestaande open dilatatievoegen gekit hebben? Dan bent u bij De Jager Kitwerken aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis – de expertise én de materialen – om de voegen zo te plaatsen dat ze nog jaren meegaan. Wilt u meer weten over het aanbrengen of vervangen van dilatatievoegen? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 078-6101026.

dilatatievoeg vervangen
dilatatievoegen vervangen
dilatatievoegen vervangen

Wellicht ook interessant

Neem vrijblijvend contact op!

Vult u hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.