Dilatatievoegen vervangen

Z

VCA-gecertificeerd

Alle mogelijke constructies

Intern opgeleide kitters

Home » Dilatatievoegen vervangen

Dilatatievoegen vervangen is een klus voor de specialist. Heeft u oude dilatatievoegen die niet voldoende meer kunnen ondersteunen, of die scheuren vertonen? Dan is het hoog tijd om een professioneel bedrijf in te huren om de dilatatievoegen te vervangen. De Jager Kitwerken werkt vanuit Zwijndrecht in de regio Rotterdam en Den Haag, en heeft veel ervaring met het plaatsen en vervangen van verschillende voegwerken. Vermoedt u dat uw voegen binnenkort aan vervanging toe zijn, neem dan contact met ons op.

Wanneer moet u dilatatievoegen vervangen?

Dilatatievoegen zijn – het woord zegt het al – een soort voegen die speciaal bedoeld zijn voor materialen die veel uitzetten en weer inkrimpen. Die werking in materialen is vaak het gevolg van veranderende temperaturen of weersomstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan brugwerken, waar de brugvoeg zorgt dat het wegdek niet beschadigd raakt. Het aanbrengen van deze voegen gebeurt door vakmensen. De voegwanden moeten grondig schoongemaakt worden, voordat de dilatatievoegen geplaatst kunnen worden. Met de juiste materialen en de juiste kitsoorten worden de voegen zo gemaakt, dat ze tegen de meeste duw- en trekkrachten zijn bestand.

De Jager Kitwerken in Zwijdrecht staat voor u klaar

Wilt u dilatatievoegen vervangen, of wilt u ze nieuw laten plaatsen? Dan bent u bij De Jager Kitwerken aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis – de expertise én de materialen – om de voegen zo te plaatsen dat ze jaren meegaan. Wilt u meer weten over het aanbrengen of vervangen van voegen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Of bel naar 078-6101026.

dilatatievoeg vervangen
dilatatievoegen vervangen
dilatatievoegen vervangen

Neem vrijblijvend contact op!

Vult u hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.